Elkészítés: A cukrot, a vajat és a tojást habosra keverjük, hozzáadjuk
a kakaót és összekeverjük, beleszórjuk a zsemlyemorzsát, beleöntjük a tejet és a rumot, a sütőporral összeszitált lisztet és a kockára vágott barackot, és alaposan összekeverjük /kevert tészta/. Kikent és lisztezett formába öntjük, 180-190 fokra előmelegített, majd mérsékelten meleg sütőben lassan sütjük kb. 40 percig.
Közben a tojásfehérjéből kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a cukrot és a barackot, és gőz fölött tovább verjük, amíg sima lesz.
Amikor langyosra hűlt a sütemény, megkenjük lekvárral, ráhalmozzuk a habot, amit kakaóporral megszórunk. Kockákra vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.