Elkészítés: A kakasmellet a bőr levétele után a csont mellett mind a két oldalán lefejtve 4 szép szeletre vágjuk, és a fenti páclében érleljük 4 napig.
A pácból kivéve forró teflonedényben pirosra sütjük mindkét oldalukat pár perc alatt, sütés közben sózzuk, majd a saját levében lassú tűzön kb. 1,5 órát pároljuk. A végén újra hirtelen átsütjük, de rövid ideig, hogy ne száradjon ki.
A gombamártáshoz besamelt csinálunk 2 dkg vajból 1 evőkanál liszttel, majd kevés vízzel felengedjük, beletesszük a gombát és kb. 1 dl tejszínt vagy tejfölt. Ízesítjük borssal, kakukkfűvel, sóval és petrezselyemmel.
A párolt rizshez a rizst átforrósítjük kevés olajon 1 evőkanálnyi aprított vöröshagymával, majd felöntjük bő másfélszeres mennyiségű forró vízzel. Sózzuk, borsozzuk, kevés ételízesítővel és petrezselyemmel ízesítjük. Takarékon készre pároljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.