Elkészítés: Először a körettel kezdem. Meghámozom az összes zöldséget, majd egy tűzálló tálba darabolom őket kb. egyforma nagyságúra, összekavarom, sózom, borsozom, meglocsolom olívaolajjal, rádarabolom a vajat. Alufóliával lefedem, és sütőbe teszem. Addig sütöm, amíg megpuhulnak a zöldségek. A húst késsel egy kicsit beirdalom, sózom, borsozom, és rádarabolom a FRISS kakukkfüvet. Kis időre állni hagyom, majd klopfolok rajta egy picit. A szeleteket lisztbe forgatom, és pici olajon aranybarnára sütöm. Kiszedem a húsokat a serpenyőből, és beleteszem a 4 szelet sajtot, megolvasztom. Egy-egy szelet sajtra teszek egy-egy szelet húst, majd lapáttal óvatosan megfordítom, ezt az oldalát is sütöm még egy picit, majd a zöldséges körettel tálalom. Akinek úgy jobban ízlik, a sajtos hús alá tehet egy kis tejszínt is, így szaftja is lesz.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.