Elkészítés: A kecskesajtot 1-1,5 cm vastag szeletekre vágom, mindkét oldalát sózom, borsozom, belefektetem egy jénai tálba vagy tepsibe. A paprikákat kimagozom, hosszanti csíkokra vágom, és a sajt mellé helyezem, a póréhagymát fél centisre karikázom, és beszórom a sajtok és paprikák közé. Egy kis olívaolajjal meglocsolom, beteszem az előmelegített sütőbe. Kb. 15-20 percig sütöm magas hőfokon, majd kiveszemm megszórom a sajtokat petrezselyemzölddel és kakukkfűvel, majd pár percre még visszatolom a sütőbe. Friss magos kenyérrel vagy pirítóssal remek (vegetáriánus) vacsora.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.