Elkészítés: A májat felvagdaljuk vékony csíkokra. A velőt leforrázzuk, leszedjük róla a hártyát, és kissé feldaraboljuk.
A hagymát finomra vágjuk, olajban üvegesre pároljuk. Rátesszük a májat, majd erős tűzön 5 percig pároljuk. Meghintjük a fűszerpaprikával, hozzáadjuk a fokhagymát és a velőt, majd együtt pirítjuk tovább. Sózzuk, borsozzuk, hozzákeverjük a kakukkfüvet, majd a feldarabolt paradicsomot és pirospaprikát is, melyet előtte megfuttattunk kevés zsiradékon.
A májat burgonyapürével vagy főtt burgonyával egyaránt tálalhatjuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.