Elkészítés: Kelt tésztát készítünk, amihez az élesztőt a meleg tejben vagy vízben, 1 kávéskanálnyi cukorral felfuttatjuk. Hozzáadjuk a tojással elvegyített liszthez. Mielőtt összedolgoznánk, olvasszunk fel a margarin felét és sózzuk meg. Én robotgépben dagasztottam. Nem kemény, de nem is lágy tésztát igyekezzünk készíteni, ezt az apránként adagolt liszttel és vízzel tudjuk elérni. Letakarva, meleg helyen kelesszük 1 órát.
Közben a káposztát lereszeljük, kinyomkodjuk, sóval, borssal és egy kis cukorral megpirítjuk, használjuk ehhez a margarin másik felét.
Amikor a tészta megkelt, elfelezzük, és 2 darab 1-2 cm vastag lapot nyújtunk a lisztezett deszkára. Ezután a dinsztelt káposztát is felezzük el, és egyenletesen terítsük szét a kinyújtott tésztán, majd kissé hajtsuk vissza a tészta két oldalát, hogy a töltelék ne folyjon ki, és tekerjük fel, mint a bejglit szoktuk.
Tetejét kenjük meg olvasztott zsiradékkal, és előmelegített sütőben süssük aranybarnára.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.