Előkészítés: A sertés- és marhahúst megmossuk, és 3x3 cm-es kockákra vágjuk. A hagymát, fokhagymát megtisztítjuk, és apróra vágjuk. A savanyú káposztát - ha túl
savanyú, rövid ideig hideg vízben áztatjuk - kinyomkodjuk.
Elkészítés: Az olajat egy nagy lábasban felforrósítjuk, beletesszük a hagymát, a fokhagymát, aranysárgára pirítjuk. Megszórjuk pirospaprikával, és hozzáadjuk az ecetet. Beletesszük a húsokat, kevergetve pirítjuk, majd megsózzuk, borsozzuk, hozzáadjuk az őrölt köményt, babérlevelet, kakukkfüvet. Letakarjuk, és lassú tűzön kb. másfél óra hosszat dinszteljük. Amikor a hús félig megpuhult, hozzáadjuk a káposztát, jól összekeverjük. Felöntjük annyi vízzel, hogy bőven ellepje, majd kb. még egy óra hosszat főzzük, amíg a káposzta is megpuhul. Forrón tálaljuk, ízlés szerint tejfölt kínálunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.