Előkészítés: A húst megtisztítjuk, megmossuk, kockákra vágjuk. A hagymát meghámozzuk, finomra vágjuk.
Elkészítés: Az olajat felforrósítjuk, üvegesre pirítjuk benne a hagymát, hozzáadjuk a malachúst, sózzuk, és beledobjuk a babérlevelet, a rozmaringot. Kevés vizet adunk hozzá, fedő alatt 3 percig puhítjuk, ha szükséges, pótoljuk a vizet. Fedő alatt kb. 50-60 percig főzzük. A füstölt húst megmossuk, kockákra vágjuk. Amikor félig puha a hús, beletesszük a füstölt húst is, és tovább puhítjuk. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk. A káposztát megtisztítjuk, kockára vágjuk, és akkor adjuk a húshoz, amikor már majdnem teljesen megpuhult. Annyi vizet öntünk rá, hogy ellepje. Beleszórjuk a kaprot, és puhára főzzük a húst. A tejfölben elkeverjük a lisztet, a húshoz adjuk, és besűrítjük az ételt. Kiforraljuk (kb. 10 perc), és tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 1,5 óra múlva
1 adag: 640 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.