Elkészítés: A tojásokat kissé felverem a tejföllel, sózom, szerecsendiót teszek bele, belekeverem a rizst, a petrezselyemzöldet. A serpenyőt közepes hőmérsékletre hevítem, 1 kiskanálnyi vajat eloszlatok benne. Ráöltök 1-1,5 evőkanálnyi tojást - mintha palacsinta lenne, csak vastagabbra -, a még sületlen lepényre dobálom a káposztát, némi hagymát, fél paradicsomot felszeletelve. Nem keverem meg, de én a biztonság kedvéért egy nagy fedővel lefedem 1 percre. Amikor kész, leveszem a tűzről, rászórom a sajtot, és tányérra csúsztatom. Tudom, hogy illik félbehajtani, de mi nem szoktuk: kereken szeretjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.