Elkészítés: A tojásokat kissé felverem a tejföllel, sózom, szerecsendiót teszek bele, belekeverem a rizst, a petrezselyemzöldet. A serpenyőt közepes hőmérsékletre hevítem, 1 kiskanálnyi vajat eloszlatok benne. Ráöltök 1-1,5 evőkanálnyi tojást - mintha palacsinta lenne, csak vastagabbra -, a még sületlen lepényre dobálom a káposztát, némi hagymát, fél paradicsomot felszeletelve. Nem keverem meg, de én a biztonság kedvéért egy nagy fedővel lefedem 1 percre. Amikor kész, leveszem a tűzről, rászórom a sajtot, és tányérra csúsztatom. Tudom, hogy illik félbehajtani, de mi nem szoktuk: kereken szeretjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.