Elkészítés: A burgonyát hámozzuk meg, majd sós vízben főzzük meg.
Egy serpenyőben olvasszuk fel a vaj felét, majd helyezzük bele a sózott és borsozott lazacszeleteket. 3-4 percig süssük az egyik oldalán, fordítsuk meg, majd a másik oldalán is 2-3 percig süssük. Adjuk hozzá a kaprit, a maradék vajat, a citromlé-keveréket, acitromkarikákat, és forraljuk 1-2 percig.
A halat tegyük forró tányérra a kaprival együtt, helyezzük mellé a leszűrt, főtt burgonyát. Szórjuk a kaprot a visszamaradt citromos vajba, forgassuk össze, majd locsoljuk a burgonyára, és azonnal tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.