Elkészítés: Felezzük el a tisztított csirkét, tegyük edénybe. Öntsük fel annyi vízzel, hogy ellepje. Adjuk hozzá a petrezselymet, fehérborsot, babérlevelet és a két húsleves kockát. Forraljuk fel, majd óvatosan szedjük le tetejéről a habot. Lefedve főzzük fél órán át. A tisztított póréhagymát karikázzuk, és adjuk a főtt csirkéhez az utolsó öt percben. Szedjük le a bőrt a húsról, csontozzuk ki és szeleteljük fel. Tálalásig tartsuk melegen. A mártáshoz pirítsuk meg zsiradékon a lisztet, öntsük fel a húslével. Állandó kevergetés mellett főzzük néhány percig. A tojássárgáját verjük habosra a tejszínnel, majd öntsük a mártáshoz. Sózzuk, borsozzuk, ízesítsük a citromlével, majd a végén szórjuk rá a kaprot. Tálaláskor locsoljuk a mártást a csirkehúsra, kínáljunk hozzá póréhagymát és főtt burgonyát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.