Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és apró darabokra, csíkokra vágjuk. A halat leöblítjük, és nagyobb darabokra szeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a 3 dkg margarint, megpirítjuk benne a zöldségeket. Ráöntjük a levest, és 5 percig pároljuk. Belekeverjük a halat, és 5 percig főzzük benne. A kaprot leöblítjük, összevágjuk, elkeverjük a tejföllel és a citromlével, majd a halraguhoz öntjük. Sóval, borssal, csipetnyi cukorral ízesítjük. A burgonyát leszűrjük. Felforrósítjuk a margarint, megforgatjuk benne a burgonyát, és megszórjuk a petrezselyemmel. A halraguhoz kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 397 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.