Előkészítés: A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, sós vízben kb. 20 perc alatt puhára főzzük. A zöldségeket értelemszerűen megtisztítjuk, megmossuk, és apró darabokra, csíkokra vágjuk. A halat leöblítjük, és nagyobb darabokra szeljük.
Elkészítés: Felforrósítjuk a 3 dkg margarint, megpirítjuk benne a zöldségeket. Ráöntjük a levest, és 5 percig pároljuk. Belekeverjük a halat, és 5 percig főzzük benne. A kaprot leöblítjük, összevágjuk, elkeverjük a tejföllel és a citromlével, majd a halraguhoz öntjük. Sóval, borssal, csipetnyi cukorral ízesítjük. A burgonyát leszűrjük. Felforrósítjuk a margarint, megforgatjuk benne a burgonyát, és megszórjuk a petrezselyemmel. A halraguhoz kínáljuk.
Munka: kb. 20 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 397 kcal
2024.12.19.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.