Előkészítés: A húst megmossuk, csíkokra vágjuk. A hagymát, az uborkát, a paradicsomot meghámozzuk, húsukat apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát 1 dl zöldséglevesben puhára pároljuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a hagymát, az uborkát, a paradicsomot. Ráöntünk 1 dl zöldséglevest, és puhára pároljuk. Belekeverjük a krémsajtot, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk, és megszórjuk vele a burgonyát. A zöldséges hússal együtt tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 205 kcal
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.