Előkészítés: A húst megmossuk, csíkokra vágjuk. A hagymát, az uborkát, a paradicsomot meghámozzuk, húsukat apróra vágjuk. A burgonyát meghámozzuk, megmossuk, kockákra vágjuk.
Elkészítés: A burgonyát 1 dl zöldséglevesben puhára pároljuk. Felforrósítjuk az olajat, megpirítjuk benne a húst. Hozzáadjuk a hagymát, az uborkát, a paradicsomot. Ráöntünk 1 dl zöldséglevest, és puhára pároljuk. Belekeverjük a krémsajtot, sóval, borssal, pirospaprikával fűszerezzük. A kaprot leöblítjük, apróra vágjuk, és megszórjuk vele a burgonyát. A zöldséges hússal együtt tálaljuk.
Munka: kb. 30 perc
Fogyasztható: kb. 30 perc múlva
1 adag: 205 kcal
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.