Elkészítés: 6 tojássárgáját 6 kanál cukorral kikeverünk, lassanként hozzákeverünk 1 dl étolajat, 6 kanál lisztet, 1 csomag vaníliás cukrot, 2 evőkanál kakaót és a tojásfehérjék felvert habját. Közepes tepsiben megsütjük. 5 dl tejben megfőzünk 2 csomag tejszínes pudingport. 20 dkg margarint 25 dkg cukorral kikeverünk, és a kihűlt pudinghoz vegyítjük. A krémet kétfelé vesszük, kétharmad-egyharmad arányban. A kétharmad részbe kerül a cappuccino-por, a másikba az instant kávé. Először a cappuccino-krém kerüljön a tésztára, azután a kávés. A kész sütit díszíthetjük kapucíner szeletekkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.