Elkészítés: 1. A hozzávalókból gyúrjunk tésztát. Formáljunk belőle egy nagy gombócot, és fóliázzuk le. Így pihentessük 1 órán át a hűtőben.
2. Lisztezett deszkán kb. 3 mm vastagra nyújtsuk ki a tésztát, és holdacska alakú kiszúróval szaggassuk ki a holdakat. (Nekem kb. 45-50 darab lett belőle.)
3. Kikent, lisztezett vagy sütőpapírral bélelt tepsibe tegyük őket, és előmelegített sütőben 200 fokon (hőlégkeveréses sütő) 10-12 perc alatt süssük őket készre.
4. A citrommázhoz szitáljuk át a porcukrot, és folyamatos kavargatás mellett adjuk hozzá a citrom levét. Addig keverjük, míg csomómentes nem lesz.
5. Még melegen kenjük meg a holdacskákat citrommázzal.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.