Elkészítés: A karalábét meghámozzuk, vékony csíkokra vágjuk (ízlés szerint 1-2 percig forró vízben blansírozhatjuk is, akkor hideg vízzel lehűtjük, lecsepegtetjük). A retket megmossuk, szintén vékonyra szeleteljük, a rukolát leöblítjük.
Kikeverjük a tojássárgáját az ecettel, a mézzel, sóval, borssal, majd lassan hozzácsurgatjuk az olajat, végül beleöntjük a levest, jól elkeverjük.
A karalábét és a retket az olajos dresszinggel elkeverjük, és negyed órát állni hagyjuk, majd belekeverjük a rukolát is.
Tányérra rendezünk egy-egy adag salátát, melléhelyezzük a lazacot, amit kicsit korábban vegyünk ki a hűtőből, mert szobahőmérsékleten jobban kiadja az ízét.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.