A csokit vízgőz felett megolvasztjuk a vajjal (vagy margarinnal), a tűzről levéve hozzákeverjük a tojásokat, a cukrot, a sütőport, a darált diót, és a kakaóport is. Muffin kapszlival bélelt formába kanalazzuk, és 80 fokra előmelegített sütőben 20 perc alatt készre sütjük.
A krémhez a mascarponét a cukorral és a vajjal habosra keverjük, majd hozzáadjuk a kávét és belekeverjük azt is. Csillagcsővel ellátott nyomózsákba töltjük a krémet, feldíszítjük vele a kihűlt muffinokat.
A karamellhez felolvasztjuk a cukrot. Ha már világosbarna, hozzáadjuk a tejet és felforraljuk. Kanállal a krém tetejére csorgatjuk. Akár azonnal fogyasztható.
Már a színeiben is az őszt árasztja... a dió és karamell pedig az ízvilágát is ősziessé teszi. Akár a vasárnapi asztalon is megállja a helyét! Gluténmentes!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.