Nyújtsuk ki a tésztát lisztezett felületen 3 mm vastag, 50 x 30 cm-es téglalappá. Vágjuk 2 db 25 x 30 cm-es téglalapra, kenjük meg a felvert tojással, vágjuk 2 x 15 részre, és tekerjük mindet rolóformára.
Tegyük tepsibe, és süssük 200 fokra előmelegített sütőben 20 percig. Hagyjuk kissé kihűlni, majd még langyosan vegyük le a formákról.
A töltelékhez melegítsük meg a tejszínt. A cukrot karamellizáljuk meg kissé. Öntsük hozzá a forró tejszínt, forraljuk fel, majd hagyjuk kihűlni. Főzzük sűrűre a tejet és a lisztet, majd folyamatosan kevergetve hagyjuk kihűlni.
Keverjük habosra a puha vajat és a porcukrot, majd kis adagokban forgassuk hozzá a lisztes-tejes krémet, valamint a tejszínes karamellt is. Tegyük a kész krémet habzsákba, majd töltsük meg vele a tésztarolókat. Porcukorral meghintve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.