Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük a cukor felével. A tojások sárgáját kihabosítjuk a cukor másik felével. Óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabba majd hozzákeverjük a szódabikarbónával átszitált lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük /az enyém 27cm-es/, és előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. A piskótát hagyjuk kihűlni majd három lapba vágjuk.
A karamellás pudingot megfőzzük a tejjel és a 6 kanál cukorral. A margarint felolvasztjuk, és belekeverjük a még meleg pudingba.
A karamellás krémmel megkenjük az alsó lapot, ráhelyezzük a második lapot, és szintén megkenjük a krémmel. Rátesszük a harmadik lapot, és az oldalával együtt bevonjuk a felvert tejszínhabbal. A tetejét megszórjuk tortadarával vagy reszelt étcsokoládéval.
Szeletelés előtt 1-2 órára tegyük a hűtőbe. Jó étvágyat kívánok hozzá!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.