Elkészítés: A tojásokat szétválasztjuk. A fehérjét kemény habbá verjük a cukor felével. A tojások sárgáját kihabosítjuk a cukor másik felével. Óvatosan beleforgatjuk a fehérjehabba majd hozzákeverjük a szódabikarbónával átszitált lisztet. Sütőpapírral bélelt tortaformába öntjük /az enyém 27cm-es/, és előmelegített sütőben 35-40 perc alatt megsütjük. A piskótát hagyjuk kihűlni majd három lapba vágjuk.
A karamellás pudingot megfőzzük a tejjel és a 6 kanál cukorral. A margarint felolvasztjuk, és belekeverjük a még meleg pudingba.
A karamellás krémmel megkenjük az alsó lapot, ráhelyezzük a második lapot, és szintén megkenjük a krémmel. Rátesszük a harmadik lapot, és az oldalával együtt bevonjuk a felvert tejszínhabbal. A tetejét megszórjuk tortadarával vagy reszelt étcsokoládéval.
Szeletelés előtt 1-2 órára tegyük a hűtőbe. Jó étvágyat kívánok hozzá!
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.