Elkészítés: A karfiolt rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük.
A halszeleteket kiszálkázzuk, kisebb darabokra vágjuk, azután a karfiolrózsákkal összekeverve egy kikent tálba rakjuk.
Világos rántást készítünk. Felengedjük tejjel, megsózuk, majd sűrű mártássá főzzük. A tűzről levéve kihűlésig keverjük a mártást, majd hozzáadjuk a tojások sárgáját és a habbá vert fehérjét.
A mártást ráöntjük a karfiolos halra, és forró sütőben, lassú tűznél megsütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.