A füstölt combot 1 liter vízben feltesszük főni. Ha félig megfőtt, hozzáadjuk a megtisztított, felszeletelt csiperkegombát. Kevés sóval és fehér borssal fűszerezzük. A húst kivesszük, kockára vágjuk és visszatesszük a levesbe. Közben a füstölt szalonnát kockára vágjuk, zsírját kiolvasztjuk. Hozzáadjuk a kockára vágott hagymát is és üvegesre pároljuk. Meghintjük a liszttel, 1 percig kevergetve pirítjuk, majd felöntjük 1-2 dl levessel. Végül a hagymás rántást a levesbe öntjük és jól kiforraljuk. Kevés levessel elkeverjük a tejfölt, azt is a levesbe öntjük és összemelegítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.