Elkészítés: A kaszinótojáshoz a tojásokat megfőzzük, megpucoljuk és félbevágjuk, a sárgájukat villával összetörjük, és simára keverjük a többi hozzávalóval, majd visszakanalazzuk a megfőtt fehérjékbe.
A franciasalátához a zöldségeveréket sós vízben megfőzzük, lecsepegtetjük, majd összekeverjük a hozzávalókból kikevert dresszinggel és a felkockázott almával, uborkával. Egy tálba kanalazzuk a salátát, a széleket fodros salátával díszítjük.
A sonkateercshez a brindzát összetörjük villával, és hozzákeverjük az apróra vágott snidlinget, majd a sonkaszeletekre kanalazzuk, feltekerjük őket egyesével.
A franciasalátára rendezzük a kaszínótojásokat és a sonkatekercseket, kígyóuborkával, paradicsommal, újhagymával, majonézzel, pirosarannyal díszítjük.
2025.02.15.
2025.02.12.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.