Elkészítés: A mexikói zöldséget megfőzöm. A tejfölből, mustárból, majonézből, sóból, cukorból, citromhéjból tartármártást készítek, beleteszem a zöldségkeveréket, a kockára vágott csemege uborkát és a kockára vágott almát. A salátaleveleket megmosom, és mindegyik közepére rakok az így elkészített salátából. A tojásokat megfőzöm, megtisztítom a héjától, és félbevágva a közepére rakom, 1-1 pötty pirosarannyal díszítem. Az így elkészített saláta levelek szuperul néznek ki ezüst tálcán. A sonkaszeleteket köré is rakhatom, vagy külön tányéron tálalom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.