Elkészítés: Először a piskótát készítjük el. A tojásokat kettéválasztjuk, a sárgájához adjuk a cukrot és a vaníliás cukrot, habosra keverjük. Hozzáöntjük a tejet és az olajat, majd jöhet bele a liszt, csipet só, a kakaó és a sütőpor. A tojások fehérjét kemény habbá verjük, és a kakaós masszához kavarjuk.
Kikent, lisztezett tortaformába öntjük, közepes hőfokon tűpróbáig sütjük (kb. 15-20 perc). Amint kész, kivesszük a formából, és hagyjuk kihűlni.
A krémhez a cukros tejben felfőzzük a pudingot, ha besűrűsödött, kész is. Amíg hűl, a vajat a 10 dkg cukorral habosra keverjük robotgéppel, majd kanalanként hosszasan keverve hozzáadjuk a pudingot. Nem árt hűtőbe tenni a kész krémet 10-20 percre.
A piskóta szélét picit lekerekítjük, majd félbevágjuk, a közepét megkenjük a krémmel, a külsejét is ezzel vonjuk be.
A csokit gőz fölött megolvasztjuk, és a katica fejét bevonjuk vele. Húzunk hosszában is egy vékony vonalat. Cukorkából rakjuk a szemét, orrát, pöttyeit. Jó étvágyat! :)
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.