Elkészítése: A tojást a margarinnal habosra keverjük, hozzáadjuk a tej felét, a cukrot és a diót. Még kb. 10 percig keverjük, beleszitáljuk a sütőporral elkevert lisztet, és a maradék tejjel higítjuk. Jól kidolgozzuk.
Kisebb méretű kikent lisztezett tepsibe öntjük. Előmelegített sütőben, 180-200 fokon tűpróbáig sütjük. Hűlni hagyjuk.
Amíg a tészta sül, elkészítjük a pudingot a 4,5 dl tejjel és a többi hozzávalóval. Kivéve a margarint, mert azt majd a hideg pudinggal keverjük ki. Ne ijedjünk meg, a krém rettentően sűrű lesz, nagyon gyakran keverjük. A tűzről csak akkor vegyük le, mikor már elválik az edény falától a massza.
A tésztára kenjük a krémet, majd díszítjük a süteményt keserű kakaómázzal vagy étcsokoládé-reszelékkel.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.