Elkészítés: 5 tojás sárgáját 20 dkg cukorral kikeverünk, hozzáöntünk 8 evőkanál kávét. Belekeverünk 10 dkg darált diót, a sütőporos lisztet. Óvatosan hozzáadjuk az 5 tojás fehérjéből csipet sóval felvert habot. Sütőpapírral bélelt tepsiben megsütjük.
A vaníliás pudingot felfőzzük a 2,5 dl tejjel. Ha kihűlt (fontos!!), hozzáadjuk a margarint, a porcukrot. Rákenjük a kihűlt tészta tetejére.
8 evőkanál porcukrot, 4 evőkanál tejjel, 1 evőkanál kakaóporral, 2 evőkanál pudingporral felfőzzük. Ha levesszük a tűzről, hozzákeverjük a margarint, és ráöntjük a süteményre.
Aki egyszerűbben is szereti, a máz helyett tehet rá csokoládé forgácsot, vagy csokidarát is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.