Elkészítés: 1. Sós vízben kifőzzük a tésztát.
2. A zöltségeket megtisztítjuk. A kelbimbót és az olívabogyót félbevágjuk. A paradicsomot felkockázzuk. A sárgarépát vékony csíkokra vágjuk. A fokhagymát lereszeljük vagy apróra vágjuk.
3. Kevés olajon kb. 3/4 óra alatt puhára pároljuk a zöldségeket. Többször kevés vizet öntünk rá, ha szükséges, és fűszerezzük sóval, borssal és bazsalikommal.
4. Ha a zöldségek megpuhultak, hozzáadjuk a kifőtt tésztát, és 5-10 perc alatt összepirítjuk.
5. Az elkészült tésztát mozzarellával tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.