Elkészítés: A sertésjarajok húsos részét kissé megklopfoljuk, majd sóval, borssal, zúzott fokhagymával fűszerezzük, és meglocsoljuk az olajjal. A paprikát apró kockákra vágjuk. Ezután a vajat felolvasztjuk, rászórjuk a lisztet, a tejet fokozatosan hozzáadjuk, majd a Knorr Rafinériát is beletesszük, és sűrűre főzzük. A kelbimbókat hosszában félbevágjuk, majg sózott vízben leforrázzuk, és jól lecsepegtetjük. Ha kissé lehűlt, a paprikával, az aprított petrezselyemmel és a reszelt füstölt sajttal együtt összekeverjük, jó sűrű lesz. Serpenyőben olajat hevítünk, és a karajszeletek mindkét oldalát pirosra sütjük, majd egy tepsiben egymás mellé fektetjük. Egyenletesen ráhalmozzuk a mártással elkevert kelbimbót, és 200 fokos sütőben megpirítjuk. Tálaláskor a gombás rizst tányérra formázzuk, mellé fektetjük a rakott sertésbordákat, és meglocsoljuk a saját szaftjával. Petrezselyemmel díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.