Az almateát és a fahéjrudat leöntjük 8 dl forrásban levő vízzel, majd 8 percig állni hagyjuk. Ezután belekeverjük a mézet, és hagyjuk teljesen kihűlni.
A megmosott alma magházát kiszúrjuk, majd a közepéből kivágunk 4-8 szeletet és megöntözzük a citromlével. Négy nagy üvegpohárba jégkockát szórunk.
Adagonként elosztjuk rajta az almakarikákat, és rátöltjük a kihűlt teát. Végül az italokat tetszés szerint a mentaágakkal vagy a lecsipkedett mentalevelekkel díszítjük, és azonnal kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.