Elkészítünk 1 liter teát, és ízlésünknek megfelelően édesítjük, majd hagyjuk teljesen kihűlni.
A mentás-gyömbéres-citrusos variációhoz a citromot és lime-ot cikkekre vágjuk, és a gerezdek levét kinyomkodjuk egy kancsóba. Hozzáadjuk a reszelt gyömbért, a mentaleveleket, és ízlés szerint jégkockát, majd felöntjük a kihűlt teával.
Az erdei gyümölcsös változathoz a bogyós gyümölcsöket egy tálba rakjuk, villával darabosra törjük. A pürét egy kancsóba rétegezzük a jéggel, majd rátesszük a felcikkezett citromot, és felöntjük a kihűlt teával.
A trópusi gyümölcsös variációhoz a smoothie-t a kancsó aljába öntjük. Erre kanalazzuk a felkockázott mangót és a jeget felváltva. Hozzáadjuk a cikkekre vágott lime-ot, és felöntjük a kihűlt teával.
nézd meg hogyan készül a hűsítő házi jegestea, 3 változatban!!
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.