A tojásokat keményre főzzük, megpucoljuk, és vékonyra szeleteljük.
A vöröshagymát megpucoljuk, apróra kockázzuk, a paprikát felszeleteljük, felkockázzuk, a paradicsomot is apróra vágjuk.
Egy lábasban zsiradékot hevítünk, beletesszük a hagymát. Pár perc után hozzáadjuk a paprikát, megszórjuk a köménnyel és a pirospaprikával. Ha összeesett, hozzáadjuk a paradicsomot, megsózzuk, megborsozzuk. Felöntjük kevés vízzel, és nagyjából félóra alatt szép sűrű pörköltszaftot készítünk.
A pörköltalapba óvatosan beletesszük a tojáskarikákat, pár percig főzzük.
Tálaláskor meglocsoljuk kevés tejföllel és megszórjuk apróra vágott petrezselyemmel. Kínálhatjuk főtt rizzsel, nokedlivel vagy tarhonyával.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.