Elkészítés: Egy fazék vizet felforralunk, sózzuk, és a csíkokra vágott kelkáposztát leforrázzuk 1-2 perc alatt, majd leszűrjük. Egy serpenyőben felmelegítjük a dióolajat, majd ebben a kelkáposztát megfuttatjuk folyamatos kevergetés mellett.
Közben egy másik edényben újabb vizet forralunk, amiben a tésztánkat megfőzzük, majd leszűrjük.
A serpenyőben lévő pirított kelkáposztához adjuk a csicseriborsót. Sóval, borssal, a citrom levével és reszelt héjával, valamint egy kevés reszelt pecorino sajttal ízesítjük, majd hozzáadjuk a megfőzött és leszűrt tésztát, amivel jó összeforgatjuk.
Tálaláskor a tésztánkat reszelt pecorino sajttal szórjuk meg és dióolajjal meglocsoljuk kicsit.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.