Elkészítés: 2 db tojást keményre főzök. 1 kisebb fej hagymát és 1 piros kaliforniai paprikának a felét felkockázom, kevés olajon megdinsztelem, majd hozzáadom a darált húst, ízesítem ételízesítővel és fehérborssal.
Amíg készre párolódik, addig 8 db kelkáposztalevelet enyhén sós vízbe dobok, de csak addig, amíg anyira megpuhul, hogy tölthető legyen. A megpárolódott húst és kelkáposztalevelet hűtöm.
Ha kihűlt, a főtt tojásokat lereszelem tésztareszelőn, hozzákeverem a húsos töltelékhez, és 1 db nyers tojást adok még hozzá, hogy a masszánkat összetartsa sülés közben.
Ezután a kelkáposztaleveleket letorzsázom, ráhelyezek 1 szelet gépsonkát, erre rakom a tojásos-húsos tölteléket, majd feltekerem, hagyományos módon panírozom, forró olajban készre sütöm.
Tálalás előtt átlósan kettévágom. Bármilyen körettel lehet tálalni, hidegen és melegen egyformán finom és laktató.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.