Elkészítés: A kelkáposzta leveleit óvatosan lefejtjük, 2 percig forró sós vízben előfőzzük, kivesszük, lecsöpögtetjük.
A darált húst az apróra vágott hagymával, a zúzott fokhagymával, a petrezselyemmel, a zsemlemorzsával, a tojással és a mustárral összekeverjük, sózzuk, borsozzuk. A keveréket a káposzta leveleken elosztjuk, föltekerjük, fogpiszkálóval megtűzzük.
A répát és a burgonyát meghámozzuk, felkockázzuk. A tekercseket óvatosan a serpenyőben megforrósított vajra tesszük, hozzáadjuk a répát és a burgonyát, felöntjük a zöldséglével, és lassú tűzön 40 percig pároljuk, időnként megforgatjuk.
A tekercseket kivesszük, a maradék mártást sózzuk, borsozzuk, botmixerrel pürésítjük. A tekercsekkel tálaljuk, tejfölt is kínálhatunk hozzá.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.