Elkészítés: A csirkemelleket lapjára szétvágom, hogy ne kelljen klopfolni, sózom, borsozom. A kelkáposztát leveleire szedem, a pórét vastag csíkokra vágom. A pórécsíkokat betekerem kellevélbe, ezt csavarom a csirkemellbe, a mellet pedig a baconbe.
Tepsibe fektetem, a húslevest elkeverem a reszelt fokhagymával és a tejszínnel, és leöntöm vele a hústekercseket. A brokkolit rózsákra szedem, és a hús mellé teszem. Lefedem alufóliával, és mehet a sütőbe, míg meg nem puhul a hús.
A húsokat kiveszem, a brokkolit a tejszínes lével összeturmixolom, ha túl sűrű, teszek még bele vizet vagy levest, felforralom, hogy mártást kapjak. Tésztával vagy rizzsel ajánlom.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.