Elkészítés: A fűszereket és a nátriumbenzoátot egy liternyi vízben felforraljuk. Apróra vágjuk a paradicsomot, a vöröshagymát, a zellerszárat, és a zöldpaprikát, majd az egészet nagy lábosba tesszük. Rászórjuk a sót és a cukrot. Addig pihentetjük, amíg a cukor és a só fel nem szívódik. Rászűrjük a fűszeres levet, az egészet felforraljuk, majd lassú tűzön még nagyjából 2 óra hosszat főzzük. Ha kihűlt, átturmixoljuk vagy átpasszírozzuk, majd ismét felforraljuk. Még forrón üvegekbe töltjük, s azonnal lekötjük.
Ha csípősen szeretjük, készíthetjük csípős paprikával, vagy adhatunk hozzá kevés chilipaprikát.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.