Elkészítés: A tojások sárgáját habosra keverjük a porcukorral és a vajjal, majd váltva, óvatosan hozzákeverjük a tojások kemény habbá vert fehérjét és a lisztet.
Ezután a tésztát kettéosztjuk, egyik felébe belekeverjük a vaníliás cukrot, a másikba a kakaót.
Kivajazott, lisztezett tortaformába simítjuk a vaníliás tésztát, rátesszük és többé-kevésbé elsimítjuk rajta a cseresznyedzsemet, majd a kakaós tészta következik. Közepes lángon kb. 35-40 perc alatt megsütjük.
A formában hagyjuk kihűlni, majd porcukorral finoman meghintve, szeletekre vágva, esetleg tejszínhabbal díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.