Elkészítés: Egy kis tepsit vagy lapos tűzálló tálat kikenünk olajjal és meghintjük zsemlemorzsával.
A tésztát kis darabokra tördeljük, és sós vízben megfőzzük. Meleg vízzel leöblítve melegen tartjuk.
Közben a kínai kelt csíkokra vágjuk. A tojásokat a tejföllel, a sóval, a borssal, a gyömbérrel összekeverjük, majd hozzáadjuk az olvasztott, de már nem meleg vajat és a reszelt sajtot.
A tésztát összekeverjük a nyers káposztával és az öntet 3/4 részével, majd elterítjük a tepsiben. A tetejére öntjük a megmaradt öntetet, és forró
sütőben addig sütjük, amíg a tetején világosbarna kéreg nem keletkezik.
Kockára vágva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.