Elkészítés: A mellet kis kockákra vágjuk, bepácoljuk 1 órára.
A zöldségkeveréket ételízesítővel fűszerezett vízben megfőzzük, majd leszűrjük, a főzővizet felfogjuk, és abban főzzük meg a rizst, majd összekeverjük a zöldségekkel.
Egy tálban a bundázáshoz valókat összekeverjük, sűrű masszát készítünk. A máz hozzávalóiz is összekeverjük, mikróban megmelegítjük.
A húst beleforgatjuk a bundázó masszába, és forró, bő olajban kisütjük. A megsült falatokat papírtörlőn lecsepegtetjük, és rögtön a mázba forgatjuk, majd a pirított szezámba hempergetjük. A körettel kínáljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.