Elkészítés: A csirkemellet és a zöldségeket hosszú csíkokra vágom, a gyömbért aprítom. A húst beleforgatom a fűszerezett szója és ecet keverékébe. Közben rizst a borsóval megfőzöm.
Egy wokban olajat hevítek, ebben először a felvert tojást sütöm meg, majd kanállal felaprítom, s a rizshez keverem.
Ezután öntök bele megint egy kevés olajat, beleteszem a húst, majd kis idő után a zöldségeket is, s puhára párolom.
Tálaláskor teszek a tányérra rizst, s rápakolok egy kupac zöldséges húst. Locsolok rá még chiliszószt.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.