A kinder bueno torta tésztjához a tojásokat kettéválasztjuk, a tojásfehérjét a kristálycukorral és a sóval kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a tojássárgáját és elkeverjük.
Kis adagokban, óvatosan hozzákeverjük a lisztet, amíg egynemű masszát nem kapunk. 26 cm-es tortaformát kibélelünk sütőpapírral, beleöntjük a tésztát. 180 fokra előmelegített sütőben alsó-felső programon (légkeverés nélkül!) 45-50 perc alatt megsütjük.
Ha elkészült, lisztezett sütőpapírra fordítjuk, hagyjuk kihűlni, így szép egyenes lesz a teteje is.Amíg a piskóta pihen, elkészítjük a krémet. Vízgőz felett felolvasztjuk a kinder csokit, majd hozzákeverjük a mascarponét.
A tejszínt felverjük, alaposan elkeverjük a mascarponés csokis krémmel.
A kihűlt piskótát három egyforma részre vágjuk.Jöhet az összeállítás. Az alsó piskótalapot megkenjük alaposan a krémmel, rá a következő piskótalap, arra is krém, ide díszítésnek jöhet a darabokra vágott bueno csoki, erre az utolsó piskótalap, majd a maradék krémmel jól bekenjük körbe a torta tetejét és az oldalát is. Egy éjszakát ajánlott hűtőben pihentetni.
Utolsó lépés másnap a díszítés. A zacskó csokimázt pár percre beletesszük forró vízbe, majd a tortára öntjük, először a szélére, ott hagyjuk lefolyni a torta oldalára, aztán a közepét is befedjük a maradék csokival. Gyorsan, határozottan, mert a csoki hamar megdermed. A többi szelet csokival ízlés szerint díszítjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.