Fogok egy kör alakú sütő formát vagy edényt és kibélelem celofànnal.Megkenem az olvasztott nutellàval a celofannal kibélelt formánkat.Bele helyezem a gofrikat a sütő forma aljára és oldalara és kicsit belenyomkodjuk .Hűtőbe tesszük dermedni míg elkészítjük a többi hozzàvalot.A a tejszínt robotgéppel kihabositjuk de előtte hozzá adjuk a vaníliás cukrot ,porcukrot és a habfixálót. Ha ki habosítottuk hozzá adjuk a mascarponèt és még keverünk rajta egy kicsit.Ezt is hűtőbe tesszük míg a mogyorót megmossuk majd papír törlővel át töröljük szárazra ezután apró darabokra vágjuk késsel .Ezután a vajat meg olvasztjuk egy edénybe a karamellát is hozzá adjuk míg el nem olvad . Megvárjuk míg kihűl.Kivesszük a hűtőből a sütő formát .A krém felét bele simitjuk a gofrik tetejére úgy hogy középen mélyedest csinálunk a karamell oda kerül középre .Bele öntjük a melyedésbe a karamellát ezután rá simitjuk a maradt hab tejszínt .A tetejére is gofrikat teszünk .Ezt megkenjük olvasztott nutellàval .Megszórjuk a felaprított mogyoróval.Hűtőbe tesszük legalább három órát .Ha Kivettük levesszük róla a sütő formánkat és a celofánt (picit néhol lehet nehezen jön le ) de megéri
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.