Az almát lereszeljük vagy kockázzuk, és egy lábasban megdinszteljük a hozzáadott eritrittel és fahéjjal együtt.
A tészta hozzávalóit egy tálba tesszük, majd gyors mozdulatokkal összegyúrjuk.
A kész tésztát ketté osztjuk, és tepsi méretűre nyújtjuk (20x30 cm).
A kinyújtott tésztát a tepsibe tesszük és elősütjük 180 fokon 8-10 percig (szép aranybarna legyen) ezután ráhalmozzuk az alma tölteléket, és a tészta másik felével befedjük.
Tojással lekenjük, dióval díszítjük és 180 fokos sütőben további 10 percig sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.