A paleo almás tortához első lépésként egy tálban összekeverjük a kétféle lisztet és a sütőport.
Ezután hozzáadjuk az olívaolajat, a mézet, a vaníliakivonatot, és a tojást és alaposan elkeverjük.
Az almát megmossuk, meghámozzuk, félbe vágjuk, a magházát kikaparjuk és kisebb darabokra vágjuk, majd belekeverjük a tésztába.
A sütőt előmelegítjük 170 fokra.
A fahéjat és a nyírfacukrot elkeverjük.
Egy kapcsos tortaformát kibélelünk sütőpapírral.
A tészta felét beleöntjük a formába, majd megszórjuk a fahéjas nyírfacukorral, végül eloszlatjuk rajta a maradék tésztát és megszórjuk a tetejét szeletelt mandulával.
170 fokra előmelegített sütőben alsó-felső sütésen 35 perc alatt készre sütjük.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.