Egy jénaiba, kacsasütőbe, vagy kis tepsibe beletesszük a zsírt (egy evőkanálnyit hagyjunk meg a káposztához), egymás mellé fektetjük a rozmaringszálakat. A kacsát sóval és a vegetával jól bemasszírozzuk, és ráhelyezzük a rozmaringra. Éles késsel a kacsa bőrét bevagdossuk úgy, hogy a hájat is átvágjuk. Lefedjük és 180 fokos sütőben 1 órán át sütjük.
A káposztákat félbe vágjuk, a torzsát kivágjuk belőle, majd fél centi vastagra szeleteljük. Egy lábasba beletesszük a mézet és 3 evőkanál ecetet. Közepes tűzőn felforraljuk. Erre jöhet a káposzta, 2 mokkáskanál só, 2 mokkáskanál kömény. Pároljuk 15 percig úgy, hogy néha megkeverjük. 15 perc után már lehet érezni az ízeket, és ha kell,ízesítsük tovább. Fedővel letakarvakészre pároljuk.
A kacsáróllevesszük a fedőt és tovább sütjük 20-30 percig. A két almátfélbe vágjuk, majd a kacsa melléhelyezzük őket. 15 perc alatt az alma megpuhul, átjárják a fűszerek is.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.