Elkészítés: A koktélparadicsomokat alaposan átmossuk, mindegyiket megszúrjuk fogpiszkálóval, és az előre kifertőtlenített üvegekbe töltjük. Minden üvegbe beledarabolunk továbbá 3 gerezd fokhagymát, 6-7 bazsalikomlevelet, megszórjuk 1-1 evőkanál oregánóval és sóval, majd 3/4 részig felöntjük vízzel.
Tepsire sorakoztatjuk az üvegeket, és fedetlenül 120 fokos sütőben 1 órán keresztül pároljuk a paradicsomot. Csak ezután zárjuk le az üvegeket, és száraz dunsztban 2 nap alatt hagyjuk kihűlni.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.