Elkészítés: A kókuszlikőrt, a kókuszreszeléket, 5 dkg cukrot, a kókusztejet és a mandulát edénybe tesszük, felforraljuk, 1-2 percig főzzük, majd félrehúzzuk, hűlni hagyjuk.
A krémhez a tojássárgákat összekeverjük a cukorral és a keményítővel. Felforraljuk a tejszínt, a tejet és a tojáslikőrt, majd folyamatos keverés mellett gyorsan hozzáöntjük a tojásos keverékhez, egyet forralunk rajta, majd lehúzzuk, és még néhány percig keverjük.
A sütőt 180 fokra (légkeverés esetén 160 fok) melegítjük. A szufléformákat kikenjük vajjal, és kristálycukorral meghintjük.
3 tojássárgáját habosra keverünk 1 dkg cukorral, a tojásfehérjéket habbá verjük a porcukorral, a citromlével és egy csipet sóval. A sárgás keveréket a kókuszos masszához keverjük, majd a fehérjehab felét óvatosan beledolgozzuk, végül a másik felét is beleforgatjuk. A szufléformákba töltjük, és 10-15 percre a sütőbe toljuk.
A csokilevelekhez a csokoládét 36 fokosra olvasztjuk. Szép leveleket választunk, a csokiba mártjuk, és megdermesztjük. Majd óvatosan lehúzzuk a csokit a levélről.
A mangót meghámozzuk, felszeleteljük.
A felfújtakat tányérokra borítjuk, a tojáslikőrös krémmel, a mangószeletekkel és a csokilevelekkel díszítve tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.