Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 180 fokra, vajazzuk ki a tortaformát. Keverjük alaposan össze egy nagy tálban a tészta hozzávalóit, ha kész, öntsük a formába, és kb. 40 perc alatt süssük készre, de vigyázzunk, nehogy kiszáradjon. Rácson hagyjuk kihűlni.
Közben készítsük el a krémet: a pudingport a tejjel főzzük sűrűre, hagyjuk kihűlni. Keverjük össze a keményítőt a porcukorral, majd szórjuk a kókusztejbe, és alaposan keverjük el benne. Egy nyeles forralóban forraljuk össze a krémet, hagyjuk besűrűsödni, majd a tűzről levéve hagyjuk teljesen kihűlni. Majd keverjük össze az előre elkészített, kihűtött vaníliás pudinggal.
A kókuszlikőrt keverjük össze a lime reszelt héjával és levével, valamint 2 evőkanál porcukorral (3x használjuk majd, ezért úgy gazdálkodjunk vele).
A kihűlt tésztát, vágjuk 3 felé egy kenyérvágó késsel. A tortaformát ismét használtba esszük, érdemes alaposan kibélelni fóliával. Tegyünk le az aljára egy réteg süteményt majd locsoljuk meg a kókuszlikőrös keverékkel. Törjünk össze villával 8 dkg málnát és keverjük el a málnadzsemmel, öntsük a tésztára, de ügyeljünk rá, hogy a forma széléig ne érjen ki a málnás töltelék. Helyezzük rá a következő réteg tésztát, szintén locsoljuk meg a likőrös keverékkel, majd kanalazzuk rá a kókuszkrémet, végül fedjük le az utolsó réteg tésztával, locsoljuk meg a maradék likőrrel. Minimum 4 órát hűtsük, hogy az ízek összeérjenek.
Tálaljuk frissen vert tejszínhabbal koronázva, málnaszemekkel és kókuszpehellyel díszítve.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.