A sütőtököt meghámozzuk, kimagozzuk, majd felkockázzuk kisebb darabokra és sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük.
A hagymát nagyobb darabokra vágjuk és a fokhagymával együtt ráhelyezzük a meghámozott sütőtökre.
Sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy kis olívaolajjal, majd összeforgatjuk. 180 fokon 40 percig sütjük.
Ezután belehelyezzük a megsült tököket egy fazékba, hozzáadunk 2 dl vizet és botmixerrel pépesítjük. Közben folyamatosan adagoljuk a további 200 ml vizet, a kókuszkrémet, a majorannát és a kakukkfüvet. Kevergetés mellett még egyszer felforraljuk.
A füstölt kolbászt apróra vágjuk és egy kevés olívaolajon ropogósra pirítjuk.
A sütőtök krémlevest a kolbászropogóssal megszórva tálaljuk.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.