Elkészítés: Melegítsük elő a sütőt 220 fokra. Vékonyan zsírozzunk ki egy sütőformát, és tegyük a sütőbe melegedni. Szitáljuk össze a lisztet a sütőporral egy nagy keverőtálba. Sózzuk meg. Egy másik tálban keverjük össze a tejet, a joghurtot és a tojást. Egy harmadik tálban a kókuszreszeléket, a mandulát és a porcukrot 5 evőkanál vízzel keverjük masszává, majd tegyük félre.
A liszt közepébe öntsük bele a tejes keveréket, és fakanállal óvatosan kevergessük, míg összeáll. Borítsuk a tésztát lisztezett deszkára, és 3-4 percig gyúrjuk, amíg szép sima lesz. Osszuk a tésztát 4 vagy 6 részre. Kezünk között egyenként lapítsuk kerekre a tésztagolyókat. A kicsit meggörbített tészta közepébe tegyünk egy kanálnyit a kókuszos-mandulás masszából. Hajtsuk ketté a tésztakorongot, hogy befedje a tölteléket, és csavarjuk meg a széleit, hogy összezárjuk a *tasakot*. Kenjük meg tejjel, tegyük az előmelegített sütőlapra, és 5-7 perc alatt süssük aranysárgára. Melegen tálaljuk, tiszta konyharuhán.
Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.